nieuwbouw, verbouw en onderhoud  

Bouw Garant .nl

Een nieuwbouwproject is een complexe aangelegenheid.
Een betrouwbare, vakbekwame aannemer die aantoonbare kwaliteit levert is dan essentieel. Bij Aannemersbedrijf Kees van Yperen BV is uw project in goede handen. Wij leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat de werkzaamheden volgens planning en budget worden uitgevoerd.

Wij werken met professioneel en veilig materieel. Regelmatige keuringen, onder andere aan de hand van arbo-normen, garanderen dat gereedschappen en machines aan alle wettelijke normen voldoen. Daarnaast doen wij alleen zaken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Op deze manier kunt u rekenen op de beste kwaliteit voor uw materialen.

Aannemersbedrijf Kees van Yperen BV draagt niet alleen zorg voor de uitvoering van uw bouwproject. Wij kunnen u ook adviseren over bijvoorbeeld wet- en regelgeving en de noodzakelijke vergunningen.
Wij beschikken over de kennis om uw bouwplannen te beoordelen op techniek, regelgeving, vergunningen, veiligheid en kwaliteit. Zo kunt u al in een vroeg stadium profiteren van onze deskundigheid en bent u er zeker van dat uw toekomstige project aan alle relevante eisen zal voldoen.

Daarnaast hebben wij, als aannemer, een doorlopende CAR-verzekering waardoor u, als opdrachtgever, geen risico loopt.
Verbouw
Onderhoud
Service
Informatie
Stuur ons een mailtje
Home