nieuwbouw, verbouw en onderhoud  

Bouw Garant .nl
Nieuwbouw

Klik op de foto voor een vergroting! Een woning laten verbouwen is een grote stap waarmee bovendien vaak veel geld gemoeid is. Het is daarom aan te raden niet zomaar het eerste het beste bedrijf in de arm te nemen. Er is een groeiend aanbod van zogenaamde mannetjes die vaak ongekwalificeerd zijn. Dit in tegenstelling tot een aannemer die een vakdiploma heeft en alle afspraken met u zwart op wit zet. Dit geeft u nog meer zekerheid en bescherming van uw verbouwing.

Wij hebben voor u enkele verbouwtips opgesteld:

Klik op de foto voor een vergroting!
 • Ga met een aannemer in zee die een duidelijke offerte maakt. Laat de offerte ook goed uitleggen. Dit voorkomt verwarring tijdens de bouw. Een offerte is geen A4tje met alleen een prijs erop. Vergelijk niet alleen de prijs, maar ook de kwaliteit en de te gebruiken materialen.
 • Bouwen is vertrouwen. Eerlijkheid en duidelijkheid naar opdrachtgever en aannemer is heel belangrijk. Als mensen ergens moeite mee hebben, moeten ze dat ook kunnen aangeven. Dat voorkomt nare situaties achteraf.
 • Maak vooraf duidelijk wie het aanspreekpunt is. Klik op de foto voor een vergroting!Dat geldt zowel voor de opdrachtgever als de aannemer. Korte lijnen bevorderen de communicatie en het soepele verloop van de verbouwing.
 • Indien er in een offerte sprake is van stelposten, is het van belang om tijdig (met uw aannemer) op zoek te gaan naar materialen. Deze hebben vaak een lange levertijd.
 • Aannemers met een eigen werkplaats kunnen zelf ook (op verzoek) materialen maken.
 • Sta op een schone verbouwing. Elke verbouwing geeft rommel, maar sta Klik op de foto voor een vergroting!erop dat de werkplek aan het eind van elke dag netjes achter gelaten wordt.
 • Voor de oplevering van de werkzaamheden is het goed om met de aannemer het werk langs te lopen. Zaken die nog niet helemaal in orde zijn, worden vastgelegd Als ook deze zaken zijn afgerond, vindt de eindoplevering plaats.
 • Klik op de foto voor een vergroting!Aannemersbedrijf Kees van Yperen BV kan u helpen met het naleven van alle bovenstaande tips. Daarnaast hebben wij de Erkende Hoofdaannemercertificering waardoor wij u nog meer zekerheid kunnen bieden.  Klik op de foto voor een vergroting!Daarnaast kunnen wij u Verbouwwijzers aanbieden die u een compleet overzicht geven van de keuzes waarvoor u komt te staan wanneer u een verbouwing wilt laten uitvoeren.

  Onderhoud
  Service
  Informatie
  Stuur ons een mailtje
  Home